e-traject
PERSOONLIJKE KRACHT

Medewerkers bepalen de wendbaarheid en slagkracht van een organisatie. Hoe kunnen zij zich het beste inzetten om gestelde ambities en doelen te realiseren? Hoe kunnen zij elkaar versterken en optimaal presteren? Door te doen waar ze goed in zijn.

Het doel van dit traject is om jou te leren waarderen waar je goed in bent in plaats van tijd te besteden aan je tekortkomingen. Door je te richten op de unieke talenten en verborgen kwaliteiten en je te laten werken vanuit je kracht, ben je in staat om zelf de regie te voeren en vertrouwen te hebben in je eigen mogelijkheden om met moeilijke situaties om te gaan. Hierdoor ben je minder omgevingsafhankelijk en vergroot je je wendbaarheid in een sterk wisselende omgeving.

Als eerste stap in dit traject ga je nadenken over wat je echt
belangrijk vindt in werk en wat je motiveert. In de tweede stap krijg je door een aantal vragenlijsten en opdrachten zicht op jezelf en wat je beweegt.

 

Het traject resulteert in een presentatie, zodat je het na afloop van het traject met anderen over je kracht kunt hebben en deze daadwerkelijk aan de buitenwereld kunt laten zien.


Het traject wordt ondersteund door de benodigde informatie vooraf en aanvullende opdrachten. Je kunt het programma zelfstandig doorlopen en krijgt ondersteuning van een persoonlijke talentmanager die je feedback geeft en helpt de vertaalslag te maken van je bevindingen naar de praktijk.

"Waar ben ik 
goed in?"


 

"Welke verborgen kwaliteiten heb ik?"

 

"Hoe pitch ik mijzelf 
krachtig?"