Jouw persoonlijke ontwikkelingstraject

Afhankelijk van je ontwikkelingsdoelstelling, doorloop je een specifiek traject. Door middel van verschillende online opdrachten krijg je zicht op je doelstelling, bijvoorbeeld beter zicht op je talenten, op je persoonlijke drijfveren. Of bijvoorbeeld beter zicht op werk dat bij je past en inzicht in je persoonlijke inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. Het gehele traject kan online gedaan worden, vanaf je eigen stoel. 

1 jaar lang beschikking tot e-portfolio en online platform

Naast je persoonlijke ontwikkelingstraject heb je een jaar lang beschikking over jouw persoonlijke e-portfolio. Waar je te allen tijde je resultaten kunt bekijken, opdrachten die je hebt gemaakt bijwerken en uitbreiden en feedbank die je hebt gekregen. Tevens is er die mogelijkheid je aan te sluiten bij een besloten community waar je je ervaringen met andere deelnemers kunt delen en onze talentmanagers extra tips met je kan delen. 

1 jaar lang begeleiding door een van onze talentmanagers

Naast het doorlopen van de opdrachten in het e-portfolio, vindt er persoonlijke coaching en/of training plaats. Dit kan individueel, maar ook in groepen plaatsvinden. Afhankelijk van je persoonlijke ontwikkelingsdoelstelling, maken we bij aanvang een voorstel op maat voor jouw als deelnemer. Je kunt daardoor vanaf iedere locatie in Nederland (en zelfs het buitenland) deelnemen. 

Please reload